Gi Mac OS X-programmer tilgang til bevoktede filer

Du kan aktivere alternativet La Mac OS X få tilgang til bevoktede filer for å la Mac OS X-programmer som Finder og Spotlight få tilgang til bevoktede filer uten varsling. Med dette alternativet kan du kopiere, flytte, gi nytt navn til og slette bevoktede filer med programmer som Finder og Spotlight.

Når du aktiverer alternativet La Mac OS X få tilgang til bevoktede filer, får operativsystemprosessene som kjører i bakgrunnen på Mac, også tilgang til bevoktede filer uten varsler.

Gi Mac OS X-programmer tilgang til bevoktede filer

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på File Guard i ruten til venstre.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden File Guard.

4. I vinduet File Guard krysser du av for La Mac OS X få tilgang til bevoktede filer.

5. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6034701_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/09/2016