Fjern filer fra Filbeskytter

Du kan fjerne filene du har lagt til listen Bevoktede filer når du vil. Hvis du fjerner bevoktede filer, vil ikke File Guard beskytte disse filene med sensitiv informasjon mot uautorisert tilgang. Du kan så legge til filene i listen Bevoktede filer for å beskytte dem igjen.

Fjern filer fra Filbeskytter

1. Klikk på Åpne Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på File Guard i ruten til venstre.

4. Klikk på innstillinger-ikonet i raden File Guard.

5. I listen Bevoktede filer velger du filene du ønsker å fjerne.

For å velge flere elementer, bruker du Shift-klikk eller Command-klikk.

6. Klikk på Fjern fil(er).

7. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6034687_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/09/2016