Deaktiver eller aktiver Beskyttelse mot nettfisking

Beskyttelse mot nettfisking beskytter deg mot å besøke usikre nettsteder. Det analyserer sikkerhetsnivået på nettstedene du besøker. Beskyttelse mot nettfisking blokkerer også navigering på svindelnettsteder.

Du kan deaktivere eller aktivere Beskyttelse mot nettfisking i vinduet Safe Web.

Deaktiver eller aktiver Beskyttelse mot nettfisking

1. Klikk på Åpne Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Safe Web i ruten til venstre.

4. Klikk på innstillingerikonet i raden Safe Web.

5. I vinduet Safe Web gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil deaktivere Nortons beskyttelse mot nettfisking, fjerner du avmerkingen for Aktiver Beskyttelse mot nettfisking.

• Hvis du vil aktivere Nortons beskyttelse mot nettfisking, merker du av i avmerkingsboks for Aktiver Beskyttelse mot nettfisking.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6014794_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 27/01/2017