Legg til filer i Filbeskytter

File Guard hjelper deg med å beskytte filer du bruker til å lagre sensitive data, som kredittkortinformasjon og personnummer. File Guard beskytter sensitiv informasjon mot uautorisert tilgang. Du må aktivere File Guard-funksjonen for å legge til filer i listen Bevoktede filer.

I vinduet File Guard kan du gjøre følgende:

• Legg til filer du ønsker å beskytte mot uautorisert tilgang.

• Fjern filene som allerede er beskyttet.

• Aktivere eller deaktivere tilgang til filer for Mac OS X-programmer som Finder og Spotlight.

• Deaktivere og aktivere varsler for når tilgang til en bevoktet fil blokkeres.

Legg til filer i Filbeskytter

1. Klikk på Åpne Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på File Guard i ruten til venstre.

4. Klikk på innstillinger-ikonet i raden File Guard.

5. I vinduet File Guard gjør du ett av følgende:

• Dra og slipp enkeltfiler til listen Bevoktede filer.

• Klikk på Legg til fil(er) og velg enkeltfiler eller -mapper.

6. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6014680_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/09/2016