Deaktiver eller aktiver File Guard

Når du deaktiverer File Guard, slutter funksjonen å beskytte filene du har lagt til i listen Bevoktede filer. Filene du har lagt til i listen Bevoktede filer, blir ikke slettet. Når du aktiverer File Guard igjen, blir filene du har lagt til i listen Bevoktede filer, beskyttet igjen.

Du kan deaktivere og aktivere File Guard -funksjonen fra vinduet Avansert.

Funksjonen File Guard er som standard slått av etter at du installerer Norton-produktet. Symantec anbefaler imidlertid at du beholder File Guard -funksjonen aktivert for å hindre tyveri av personlige data.

Deaktiver eller aktiver File Guard

1. Klikk på Åpne Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Filbeskytter i venstre rute, og flytte Filbeskytter -bryteren til Av eller På.

Mer informasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6014677_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 08/09/2016