Slik oppdages risikoer

Norton 360 Online overvåker datamaskinen kontinuerlig, og beskytter den mot virus, spionprogrammer, reklameprogrammer og andre sikkerhetsrisikoer, ved hjelp av følgende funksjoner:

Auto-Protect

Du kan bruke alternativene for Auto-Protect til å tilpasse beskyttelsen av datamaskinen. Auto-Protect-funksjonen gjør følgende:

• Overvåker datamaskinen med tanke på uvanlige aktiviteter som kan være tegn på en aktiv sikkerhetsrisiko.

• Lastes inn i minnet når Windows starter, noe som gir konstant beskyttelse når du arbeider.

• Ser etter virus, spionprogrammer og andre sikkerhetsrisikoer hver gang du kjører programmer på datamaskinen. Det ser også etter virus når du setter inn flyttbare medier, går på nettet eller bruker dokumentfiler du har mottatt eller opprettet.

Fullstendig systemsøk

Sjekker alle oppstartssektorer, filer og programmer som kjører, slik at datamaskinen beskyttes mot virus og spionprogrammer. Det kjører også andre aktiviteter, som LiveUpdate, Opprydding, Diskoptimalisering og Sikkerhetskopiering, slik at du får et høyt beskyttelsesnivå og god ytelse fra datamaskinen.

Hurtigsøk

Sikkerhetsrisikoene som kjører på datamaskinen påvirker de fleste områdene av maskinen. Et hurtigsøk er en rask gjennomsøking av de påvirkede områdene. Kjør Hurtigsøk hvis du ikke har tid til et fullstendig systemsøk, men mistenker at en sikkerhetsrisiko kjører på datamaskinen.

Virussøk i e-post

Beskytter innkommende og utgående e-post, slik at både din egen datamaskin og andres datamaskiner beskyttes mot infisering.

Direktemeldingssøk

Søker etter og oppdager virus og andre risikoer i vedlegg til direktemeldinger.

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om totalbeskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6014378_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2011