Slik oppdages risikoer

Norton Business Suite bruker flere teknikker til å overvåke og beskytte enheter mot virus, spionprogrammer, reklameprogrammer og andre sikkerhetsrisikoer. Den mest vanlige metoden er signaturbasert trusseloppdaging. Hver du kjører et søk etter virus, henter Norton Business Suite virusdefinisjoner og utfører et søk. Det sammenlikner innholdet i filene med de kjente trusselsignaturene for å oppdage trusler.

Norton Business Suite bruker også heuristiske søk for å beskytte enheten mot trusler som ikke har noen kjent signatur.

De følgende funksjonene i Norton Business Suite beskytter kontinuerlig enheten mot sikkerhetstrusler:

Auto-Protect

Du kan bruke alternativene for Auto-Protect til å tilpasse beskyttelsen av datamaskinen. Auto-Protect-funksjonen gjør følgende:

• Overvåker datamaskinen med tanke på uvanlige aktiviteter som kan være tegn på en aktiv sikkerhetsrisiko.

• Lastes inn i minnet når Windows starter, noe som gir konstant beskyttelse når du arbeider.

• Ser etter virus, spionprogrammer og andre sikkerhetsrisikoer hver gang du kjører programmer på datamaskinen. Det ser også etter virus når du setter inn flyttbare medier, går på nettet eller bruker dokumentfiler du har mottatt eller opprettet.

Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare

Gir ekstra sikkerhet når du starter datamaskinen. Dette alternativet gir bedre sikkerhet, fordi det kjører alle nødvendige komponenter i Norton Business Suite som trengs for å blokkere skadelig programvare ved oppstart.

Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare er kun tilgjengelig i Windows 8 eller nyere.

Fullstendig systemsøk

Sjekker alle oppstartssektorer, filer og programmer som kjører, slik at datamaskinen beskyttes mot virus og spionprogrammer. Det kjører også andre aktiviteter, som LiveUpdate, Opprydding, Diskoptimalisering og Sikkerhetskopiering, slik at du får et høyt beskyttelsesnivå og god ytelse fra datamaskinen.

Hurtigsøk

Sikkerhetsrisikoene som kjører på datamaskinen påvirker de fleste områdene av maskinen. Et hurtigsøk er en rask gjennomsøking av de påvirkede områdene. Kjør Hurtigsøk hvis du ikke har tid til et fullstendig systemsøk, men mistenker at en sikkerhetsrisiko kjører på datamaskinen.

Virussøk i e-post

Beskytter innkommende og utgående e-post, slik at både din egen datamaskin og andres datamaskiner beskyttes mot infisering.

Direktemeldingssøk

Søker etter og oppdager virus og andre risikoer i vedlegg til direktemeldinger.

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om totalbeskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6014378_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013