Håndtere bilder som er tatt

Når du låser enheten, begynner Norton Anti-Theft å ta bilder med enheten hvert 10. minutt. Norton Anti-Theft-nettstedet viser opptil 10 bilder om gangen. Hvis det allerede er 10 bilder der, vil de nyeste bildene erstatte de eldste. Du kan logge på Norton Anti-Theft-nettstedet for å se disse bildene. I normal modus, når enheten ikke er låst, kan du bruke alternativet Ta et bilde til å ta bilder når du vil.

Du kan lagre alle bildene lokalt for å unngå å miste viktige bilder.

Slik viser du bildene

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på Sniktitt i venstre rute.

Slik lagrer du et bilde

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på Sniktitt i venstre rute.

4. Klikk på Lagre-ikonet nedenfor bildet du ønsker å lagre.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik sletter du et bilde

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på Sniktitt i venstre rute.

4. Klikk på slette ikonet nedenfor bildet du ønsker å slette.

5. Klikk på Slett i bekreftelsesdialogboksen.

Om å håndtere enheter

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60025394_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013