Vise hvor enheten er

Du kan se hvor enheten sist befant seg på kartet. Norton Anti-Theft bruker Norton Anti-Theft-agenten til å spore opp enheten, og gir følgende informasjon:

• Omtrentlig adresse og geografisk lokasjon for hvor enheten er.

• Hvor lenge det er siden enheten sist ble registrert på det angitte stedet.

Norton Anti-Theft viser de siste ti stedene enheten har vært, på et kart.

Slik viser du plasseringen til en enhet

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på Finn enhet.

Om å håndtere enheter

Oppdatere posisjonen til en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60025355_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013