Om å legge til en enhet

Norton Anti-Theft bruker Norton Anti-Theft-agenten til å hjelpe deg å beskytte enheten hvis du mister den, eller den blir stjålet. Du må logge på Norton Anti-Theft-nettstedet fra enheten du vil beskytte, og så laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten. Angi påloggingsinformasjonen for Norton Anti-Theft under installasjonen hvis du blir bedt om det. Etter at du har installert Norton Anti-Theft-agenten på en enhet, legges enheten automatisk til på Norton Anti-Theft-nettstedet.

Etter at du har installert Norton Anti-Theft-agenten, kan du spore opp enheten fra Norton Anti-Theft-nettstedet ved å bruke en kompatibel enhet med Internett-tilkobling.

Systemkrav for Norton Anti-Theft

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60025341_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013