Kjøpe en lisens for Norton Anti-Theft

Du kjøper en Norton Anti-Theft-lisens fra Norton Anti-Theft-nettstedet. Du kan kjøpe lisensen på en av følgende måter:

• Fra startsiden til Norton Anti-Theft.

• Fra siden Aktiver tjenesten Norton Anti-Theft.

Kjøpet fra Norton Online Store lagres automatisk i Norton Account. Hvis du ikke har en Norton Account, opprettes en ny konto når du fullfører bestillingen. Passordet du angir, er passordet for din nye Norton Account. Hvis du alt har et passord, men ikke husker det, kan du fullføre kjøpet med et nytt passord. Neste gang du logger på Norton Account, må du bekrefte bestillingen. Du kan gjenopprette passordet fra påloggingssiden.

Slik kjøper du en lisens fra startsiden til Norton Anti-Theft

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: http://antitheft.norton.com

2. Klikk på Kjøp nå.

3. I siden for handlekurven, i feltet Ant, angir du hvor mange du vil kjøpe.

4. Bekreft ordren og klikk på Fortsett til sikker betaling.

5. På siden Faktura- og betalingsinformasjon angir du betalingsinformasjonen.

6. Klikk på Fortsett for å fullføre bestillingen.

Slik kjøper du en lisens fra siden Aktiver tjenesten Norton Anti-Theft

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: http://antitheft.norton.com

2. På Norton Anti-Theft-siden klikker du på Logg på her.

3. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

4. Klikk på Kjøp nå på siden Aktiver tjenesten Norton Anti-Theft.

5. I siden for handlekurven, i feltet Ant, angir du hvor mange du vil kjøpe.

6. Bekreft ordren og klikk på Fortsett til sikker betaling.

7. På siden Faktura- og betalingsinformasjon angir du betalingsinformasjonen.

8. Klikk på Fortsett for å fullføre bestillingen.

Om Norton Anti-Theft

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Vise abonnementsinformasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60025337_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013