Slå SIM-kortlås av og på i Norton Mobile Security

SIM-kortlås forhindrer forsøk på å bytte SIM-kort hvis enheten blir stjålet, og låser den. Deretter kan den kun låses opp ved hjelp av passkoden din. Funksjonen SIM-kortlås er deaktivert som standard.

Funksjonen SIM-kortlås fungerer ikke på enheter med dobbel SIM.

Slå SIM-kortlås av og på

1. Start Norton Mobile Security-appen.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen, og trykk deretter på Appinnstillinger.

3. Under delen Tyverisikring, ved siden av SIM-kortlås, flytter du glidebryteren for å slå den av eller på.

Du må eventuelt bla nedover på siden for å se alternativet SIM-kortlås.