Løse problemer med automatisk utfylling for Norton Identity Safe

Hvis Identity Safe ikke fyller inn nettskjema på et spesifikt nettsted automatisk, kan du rapportere det via Norton-tilbakemelding.

Enkelte nettsteder, spesielt banknettsteder, viser kun påloggingsfeltet eller brukernavnfeltet på nettsiden. Når du har sendt inn brukernavnet, går den videre til den neste nettsiden som inneholder passordfeltet eller både brukernavn- og passordfeltene. Disse nettstedene kategoriseres som nettsteder med pålogging over to sider.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Konfigurere Identity Safe for pålogging over to sider

Du kan bruke Identity Safe til å lagre påloggingsinformasjon hvis nettstedet bruker et nettbasert skjema for påloggingen over to sider.

1. Åpne nettstedet du ønsker å lagre påloggingen for.

2. Hvis hvelvet er lukket, klikker du på alternativet Hvelv er lukket i nettleseren.

3. I Hvelv lukket -vinduet angir du passordet og klikker på Åpne.

4. Skriv inn påloggingsinformasjonen for nettstedet, og klikk på Logg på eller Logg inn.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59913692_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/06/2018