Norton Identity Safe fyller ikke automatisk ut nettskjemaer

Hvis Identity Safe ikke fyller inn nettskjema på et spesifikt nettsted automatisk, kan du rapportere det via Norton-tilbakemelding.

Enkelte nettsteder, spesielt banknettsteder, viser kun påloggingsfeltet eller brukernavnfeltet på nettsiden. Når du har sendt inn brukernavnet, går den videre til den neste nettsiden som inneholder passordfeltet eller både brukernavn- og passordfeltene. Disse nettstedene kategoriseres som nettsteder med pålogging over to sider.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Legge til påloggingsinformasjon for pålogging over to sider manuelt

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Identitet i hovedvinduet.

3. Klikk på Identity Safe.

4. Skriv inn hvelvpassordet i vinduet Hvelv lukket, og klikk deretter på Åpne.

5. Øverst i Norton Identity Safe-vinduet klikker du på Ny pålogging.

6. I Opprett pålogging -vinduet angir du en Tittel for nettstedet.

7. I dialogboksen for URL-adressen for pålogging angir du URL-adressen til nettstedet eller limer inn korrekt URL-adresse til nettstedet fra nettleseren.

8. I dialogboksen Brukernavn angir du brukernavnet til nettstedet.

9. I dialogboksen Passord angir du passordet til nettstedet.

Hvis du vil at Identity Safe skal be om hvelvpassordet når du åpner et nettsted, krysser du av i avmerkingsboksen Be om hvelvpassord.

10. Klikk på Lagre for å lagre påloggingsinformasjonen.

11. Klikk på Lukk.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.