Norton Identity Safe fyller ikke automatisk ut nettskjemaer

Hvis Identity Safe ikke fyller ut skjemaer automatisk på noen som helst nettsteder, må du kontrollere om du ser Norton-verktøylinjen i nettleseren din. Hvis du ikke finner Norton-verktøylinjen, kan du lese Jeg finner ikke Norton-verktøylinjen i nettleseren min.

Hvis ikke Identity Safe fyller ut et nettskjema på et spesifikt nettsted automatisk, kan du gjøre ett av følgende:

• Rapporter det via Norton-tilbakemelding

• Rapporter det fra Norton-verktøylinjen

Klikk på Hvelvet er åpent, velg Alternativer og klikk på Rapporter et problem med dette nettstedet.

I mellomtiden kan du fylle inn nettskjemaene manuelt.

Enkelte nettsteder, spesielt banknettsteder, viser kun påloggingsfeltet eller brukernavnfeltet på nettsiden. Når du har sendt inn brukernavnet, går den videre til den neste nettsiden som inneholder passordfeltet eller både brukernavn- og passordfeltene. Disse nettstedene kategoriseres som nettsteder med pålogging over to sider. Hvis du vil konfigurere Identity Safe for pålogging over to sider, går du til trinn 2.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Konfigurere Identity Safe for pålogging over to sider

Du kan bruke Identity Safe til å lagre påloggingsinformasjon hvis nettstedet bruker et nettbasert skjema for påloggingen over to sider. For å legge til påloggingsinformasjon for en pålogging over to sider manuelt, går du til trinn 2.

1. Åpne nettstedet du ønsker å lagre påloggingen for.

2. Hvis hvelvet er lukket, klikker du på alternativet Hvelv er lukket i nettleseren.

I Google Chrome vises ikke Norton-verktøylinjen i Ny fane eller på Oppsummering-siden. Den vises kun på HTML-baserte nettsteder.

3. I Hvelv lukket -vinduet angir du passordet og klikker på Åpne.

4. Skriv inn påloggingsinformasjonen for nettstedet, og klikk på Logg på eller Logg inn.

5. Påloggingsinformasjonen blir automatisk lagret i hvelvet.

Hvis du ikke vil lagre påloggingsinformasjonen, klikker du på Alternativer og velger Ignorer dette nettstedet.

TRINN 2

Legge til påloggingsinformasjon for pålogging over to sider manuelt

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Identity Safety.

4. Under Identity Safety, ved siden av Identity Safe, klikk på Konfigurer.

• Hvis hvelvet er åpent, går du videre til trinn 5.

• Hvis hvelvet er stengt, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne.

5. Øverst i Norton Identity Safe-vinduet klikker du på Ny pålogging.

6. I Opprett pålogging -vinduet angir du en Tittel for nettstedet.

7. I dialogboksen for URL-adressen for pålogging angir du URL-adressen til nettstedet eller limer inn korrekt URL-adresse til nettstedet fra nettleseren.

8. I dialogboksen Brukernavn angir du brukernavnet til nettstedet.

9. I dialogboksen Passord angir du passordet til nettstedet.

Hvis du vil at Identity Safe skal be om hvelvpassordet når du åpner et nettsted, krysser du av i avmerkingsboksen Be om hvelvpassord.

10. Klikk på Lagre for å lagre påloggingsinformasjonen.

11. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59913692_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/07/2017