Løse problemer tilknyttet automatisk utfylling av nettskjemaer med Norton Password Manager

Enkelte nettsteder, spesielt banknettsteder, viser kun påloggingsfeltet eller brukernavnfeltet på nettsiden. Når du har sendt inn brukernavnet, går den videre til den neste nettsiden som inneholder passordfeltet eller både brukernavn- og passordfeltene. Disse nettstedene kategoriseres som nettsteder med pålogging over to sider.

Hvis Norton Password Manager ikke fyller ut nettskjemaer automatisk på et spesifikt nettsted, kan du rapportere det via Norton-tilbakemelding.

Konfigurer Norton Password Manager for pålogging på delt side

Du kan kun bruke Norton Password Manager til å lagre påloggingsinformasjon hvis nettstedet bruker et nettbasert skjema for pålogging over to sider.

1. Åpne nettstedet du ønsker å lagre påloggingen for.

2. Hvis hvelvet er lukket, klikker du på alternativet Hvelv er lukket i nettleseren.

3. I Hvelv lukket -vinduet angir du passordet og klikker på Åpne.

4. Skriv inn påloggingsinformasjonen for nettstedet, og klikk på Logg på eller Logg inn.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59913692
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/11/2019