Meldingen «Din handel hos Norton behandles og vil være fullført innen 4 - 8 timer ...»

Etter å ha lagt inn en bestilling på Norton Online Store, kan du ha mottatt følgende melding:

"Takk for bestillingen!

Bestillingen hos Norton behandles og vil være fullført innen 4 - 8 timer. Du vil motta en bekreftelse på e-post når bestillingen er fullført"

Du kan også motta en e-postmelding med samme beskjed.

Med denne meldingen har vi gitt deg beskjed om at vi ikke kan behandle bestillingen slik som forventet, men vi fortsetter behandlingen og varsler deg når den er fullført.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59890877_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 04/09/2017