Slik konfigurerer du Norton Mobile Security når du bytter SIM-kort eller mobiloperatør

Du kan fortsette å bruke Norton Mobile Security med den nye mobiloperatøren så lenge abonnementet ditt er gyldig.

Hvis du har konfigurert Tyverisikringsfunksjonen i Norton Mobile Security og aktivert SIM-kortlåsen, vil enheten låses etter at du har byttet SIM-kortet til det fra den nye mobiloperatøren. Du kan låse opp enheten med å angi Anti-Theft-passordet ditt.

Alternativt kan du deaktivere SIM-kortlåsen før du bytter SIM-kortet.

Funksjonen SIM-kortlås er kun tilgjengelig for Android-enheter og fungerer ikke med enheter som bruker to SIM-kort.

Deaktivere SIM-kortlås

1. Start appen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. I øvre venstre hjørne trykker du på meny-ikonet , og siden trykker du på App-innstillinger.

3. Under delen Tyverisikring, ved siden av SIM-kortlås, flytter du glidebryteren for å slå den av.

Etter at du har byttet SIM-kortet og slått enheten på igjen, gjentar du trinnene i linjene 1 til 3 for å aktivere SIM-kortlåsen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59843418_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 27/08/2017