Systemkrav for Norton Internet Security

Dette er systemkravene for den gjeldende versjonen av Norton Internet Security. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Systemkrav

Datamaskinen må oppfylle følgende krav før du kan installere Norton Internet Security.

Operativsystemer

• Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S).

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner). Enkelte beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig i nettlesere på startkjermen i Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 eller nyere

• Microsoft Windows XP (alle versjoner) med Service Pack 1 eller nyere*

• Windows XP (32-biters) Home/Professional med Service Pack 3 eller nyere*

• Gjeldende versjon og de to foregående versjonene av Mac OS X.

Funksjonen Passordbehandling støttes ikke.

• Android™ 4.0.3 eller nyere. Google Play-appen må være installert.

• iOS 8 eller nyere

*Norton-sikkerhetsprogramvaren mottar ikke lenger de nye produktoppdateringene som kundene på støttede versjoner av Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) mottar. Norton-sikkerhetsprogramvaren vil imidlertid fortsette å motta de nyeste skadeprogramdefinisjonene fra LiveUpdate, samt sårbarhetsoppdateringer og kompatibilitetsrettelser. Leserutvidelser for Identity Safe støttes ikke lenger på Windows Vista og Windows XP. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Norton vedlikeholdsmodus for Windows XP og Windows Vista.

Maskinvare

• Prosessor

• Windows 10/8/7/Vista: 1 GHz

• Windows XP:

RAM

• Windows 10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

• Windows 8/7: 1 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

• Windows Vista: 512 MB

• Windows XP: 256 MB

Harddiskplass

• 300 MB ledig plass på harddisken

Nettleserstøtte for beskyttelse mot sårbarhet

Følgende nettlesere støtter beskyttelse mot sårbarhet.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 eller nyere (32- og 64-biters) 1,2

• Mozilla Firefox® (32- og 64-biters)2

• Google Chrome™ (32- og 64-biters)2

Nettleserstøtte for Beskyttelse mot nettfisking, Safe Search og Passordstyring

Følgende nettlesere støtter Beskyttelse mot nettfisking, Safe Search og Passordbehandling.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 eller nyere (32- og 64-biters) 1,2

• Mozilla Firefox® (32- og 64-biters)2

• Google Chrome™ (32- og 64-biters)2

• Microsoft Edge® 3

E-posttjenester

Norton Internet Security støtter e-postsøk på alle POP3/SMTP-kompatible e-posttjenester.

Støtte for Antispam

Følgende e-posttjenester støtter Antispam:

• Microsoft Outlook 2003 eller nyere

• 1Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Som gjort tilgjengelig av Symantec under tjenesteperioden din.

3 Kun passordstyringsfunksjonen støttes.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59829706_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/06/2018