Systemkrav for Norton Internet Security

Dette er systemkravene for den gjeldende versjonen av Norton Internet Security. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Systemkrav

Datamaskinen må oppfylle følgende krav før du kan installere Norton Internet Security

Operativsystem

• Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S)

• Microsoft Windows® 8 og Windows® 8 Pro (32- og 64-biters)

• Microsoft Windows® 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Microsoft Windows® Vista (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Windows® XP (32-biters) med Service Pack 3

Maskinvare

• Prosessor

• Windows 10/8/7/Vista: 1 GHz

• Windows XP:

RAM

• Windows 10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

• Windows 8/7: 1 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

• Windows Vista: 512 MB

• Windows XP: 256 MB

Harddiskplass

• 300 MB ledig plass på harddisken

Nettleserstøtte for beskyttelse mot sårbarhet

Følgende nettleser er støttet for beskyttelse mot sårbarhet.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 eller nyere (32- og 64-biters) 1,2

• Mozilla Firefox® (32- og 64-biters)2

• Google Chrome™ (32- og 64-biters)2

Nettleserstøtte for Beskyttelse mot nettfisking, Safe Search og Passordstyring

Følgende nettlesere støttes for Beskyttelse mot nettfisking, Safe Search og Passordstyring.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 eller nyere (32- og 64-biters) 1,2

• Mozilla Firefox® (32- og 64-biters)2

• Google Chrome™ (32- og 64-biters)2

• Microsoft Edge® 3

E-postprogrammer

Norton Internet Security støtter e-postsøk på alle POP3/SMTP-kompatible e-postklienter.

Støtte for Antispam

Følgende e-postklient støttes for AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 eller nyere

• 1Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Som gjort tilgjengelig av Symantec under tjenesteperioden din.

3 Norton Identity Safe-støtte for nettleseren Microsoft Edge er for øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59829706_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/06/2017