Løse problemer med tilgang til et bestemt nettsted

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og klikk deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer, og start deretter datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og klikk deretter på Søk.

3. I Søk -vinduet, velg Fullstendig systemsøk, og klikk på Søk.

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59829685_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/11/2018