Jeg har et program som bruker Internett, og som ikke lenger kan koble seg til Internett etter at jeg installerte Norton-produktet: Løsning 2

TRINN 1

Oppdater virusdefinisjonene

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• 32-biters Windows 8/7/Vista/XP: Klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• 64-biters Windows 8/7/Vista: Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

TRINN 2

Aktiver Auto-Protect ved oppstart, og kjør et fullstendig søk

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• Norton Internet Security: Klikk på Sanntidsbeskyttelse i venstre rute i vinduet Innstillinger.

• Norton 360: Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger.

4. Hvis innstillingen Auto-Protect er satt til Av, klikker du på statusindikatoren for å sette den til På.

5. Hvis Aktiver oppstartsbeskyttelse eller Oppstartsbeskyttelse er satt til Av, flytter du glidebryteren til midten, til Normal.

6. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK eller Lukk.

7. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• Norton Internet Security: Klikk på Søk nå i hovedvinduet.

• Norton 360: Klikk på Oppgaver i hovedvinduet, og klikk deretter på Kjør søk.

8. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på .

9. Når søket er ferdig, klikker du på Lukk eller Fullfør.

10. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Kjør et fullstendig systemsøk igjen

1. Start Norton-produktet.

2. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• Norton Internet Security: Klikk på Søk nå i hovedvinduet.

• Norton 360: Klikk på Oppgaver i hovedvinduet, og klikk deretter på Kjør søk.

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på .

4. Når søket er ferdig, klikker du på Lukk eller Fullfør.

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59829622_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/05/2014