Feil: (8921,251) "Kunne ikke koble til Norton LiveUpdate-serveren. Sjekk Internett-forbindelsen»

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller Internett-tilkoblingen

1. Start nettleseren.

2. Forsøk å koble til følgende nettsted:

http://www.symantec.com/no/no/index.jsp

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis du kan koble til nettstedet, går du til trinn 2.

• Hvis du ikke kan koble til Internett, tar du kontakt med Internett-leverandøren.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av datamaskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner merket for Inkluder søk etter rootkits (krever at datamaskinen startes på nytt).

8. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

TRINN 3

Oppdater virusdefinisjonene med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Du må kjenne til Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjon for å velge riktig definisjonsoppsett.

3. Last ned riktig definisjonsoppsett i forhold til Windowsversjon og Norton-produktversjon.

Norton-produkt-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.9 og nyere

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20160718-008-core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20160718-008-core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20160718-008- v5i32.exe

f.eks. 20160718-008-v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Symantec Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59829411_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/11/2018