Feil: (8921,251) "Kunne ikke koble til Norton LiveUpdate-serveren. Sjekk Internett-forbindelsen»

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller Internett-tilkoblingen

1. Start nettleseren.

2. Forsøk å koble til følgende nettsted:

http://www.symantec.com/no/no/index.jsp

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis du kan koble til nettstedet, går du til trinn 2.

• Hvis du ikke kan koble til nettstedet, går du til trinn 3.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Konfigurere Norton ConnectSafe

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du følgende, og klikker på OK :

ncpa.cpl

3. Høyreklikk på den nettverksadapteren som er i bruk, og klikk deretter på Egenskaper.

Hvis spørsmålet om Kontroll av brukerkonto vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Egenskaper for nettverkstilkobling, under Denne tilkoblingen bruker følgende elementer, klikker du på Internett-protokoll (TCP/IP) eller Internett-protokoll versjon 4 (TCP/IPv4).

5. Klikk på Egenskaper.

6. Du kan spesifisere DNS-serverens adresseinnstillinger med å klikke på Bruk følgende DNS-serveradresser.

7. I Foretrukket DNS-server og alternativ DNS-server -boksene, skriver du inn de to IP-adressene til Norton ConnectSafe.

Foretrukket DNS: 199.85.126.10

Alternativ DNS: 199.85.127.10

8. I vinduet Egenskaper for Internett-protokoll (TCP/IP) Properties, klikker du på OK.

9. Klikk på OK.

10. Kjør LiveUpdate i Norton-produktet.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59829411_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/09/2017