Definisjonsoppdateringene er ikke oppdatert, selv om jeg har lastet ned og installert alle tilgjengelige oppdateringer i Norton-produktet

Denne fremgangsmåten gjelder den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon eller du ikke vet hvilken produktversjon du har, går du til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller dato- og tidsinnstillingene på datamaskinen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

timedate.cpl

3. Kontroller at datamaskinen viser riktig dag, måned og år.

Hvis datoen er feil, endrer du kalenderen til riktig dag, måned og år.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

5. Kjør LiveUpdate på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Oppdater virusdefinisjonene med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Du må kjenne til Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjon for å velge riktig definisjonsoppsett.

3. Last ned riktig definisjonssett avhengig av Windows- og Norton-versjonen.

Norton-produkt-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.9

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Symantec Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.

TRINN 3

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe-filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av datamaskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

8. Søket startes automatisk når du starter datamaskinen på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59824654_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/09/2017