Definisjonsoppdateringene er ikke oppdatert, selv om jeg har lastet ned og installert alle tilgjengelige oppdateringer i Norton-produktet

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller dato- og tidsinnstillingene på datamaskinen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

timedate.cpl

3. Kontroller at datamaskinen viser riktig dag, måned og år.

Hvis datoen er feil, endrer du kalenderen til riktig dag, måned og år.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

5. Kjør LiveUpdate på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Oppdater virusdefinisjonene

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• 32-biters Windows 8/7/Vista/XP: Klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe.

• 64-biters Windows 8/7/Vista: Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe.

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

TRINN 3

Aktiver Auto-Protect ved oppstart

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• Norton AntiVirus og Norton Internet Security: Klikk på Sanntidsbeskyttelse i venstre rute i vinduet Innstillinger.

• Norton 360: Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger.

4. Hvis innstillingen Auto-Protect er satt til Av, klikker du på statusindikatoren for å sette den til .

5. Hvis Aktiver oppstartsbeskyttelse er satt til Av, flytter du glidebryteren til midten, til Normal.

6. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK eller Lukk.

7. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 4

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Start Norton-produktet.

2. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• For Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: Klikk på Skann nå

• For Norton 360: Klikk på Oppgaver, og trykk så på Kjør Skanninger

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på .

4. Når søket er fullført, klikker du på Lukk eller Fullfør.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59824654_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 20/08/2014