Sniktitt

I Norton Anti-Theft kan du ta bilder med enhetens kamera eksternt. Når du låser enheten, slår Norton Anti-Theft på enhetens kamera. Enhetens kamera begynner da automatisk å ta bilder av den nye brukeren hvert 10. minutt. Du kan håndtere disse bildene på denne siden.

Norton Anti-Theft-nettstedet viser opptil 10 bilder om gangen. De nyeste bildene erstatter de eldste. Du kan lagre alle bildene lokalt for å unngå å miste viktige bilder.

Du kan kun ta bilder med en enhet som har et integrert webkamera.

Du finner følgende alternativer på denne siden:

Ta et bilde

Bruk denne funksjonen til å ta et bilde når du vil.

Du kan også bruke dette alternativet til å teste enhetens kamera.

Lagre ikon

Med denne funksjonen kan du laste ned og lagre bildet lokalt.

Slett ikon

Med denne funksjonen kan du slette bildet.

Håndtere bilder som er tatt

Om å håndtere enheter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59379101_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013