Finne en enhet

Nettstedet for Norton Anti-Theft bruker Norton Anti-Theft-agenten som er installert på enheten, til å spore den opp hvis du mister den, eller den blir stjålet. Når du låser enheten, registrerer Norton Anti-Theft hvor den er hvert 5. minutt, og sender posisjonsinformasjon for den. Du kan se opplysninger om hvor enheten er i dette vinduet. Norton Anti-Theft viser som standard plasseringen til enheten på et kart. Du kan også se kartplasseringen til enheten i Satellitt -visning.

Du finner følgende alternativer på denne siden:

Rediger enhetsikon

Bruk dette alternativet til å endre enhetsnavnet.

Du kan når som helst endre visningsnavnet til enheten. Visningsnavnet gjør det lettere å identifisere enheten på Norton Anti-Theft-nettstedet.

Enhetens navn må være på 4 - 40 tegn, og kan ikke inneholde følgende spesialtegn: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$

Fjern enhetsikon

Bruk dette alternativet til å fjerne en enhet fra Norton Anti-Theft.

Når du fjerner en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet, avinstalleres ikke Norton Anti-Theft-agenten fra enheten. Hvis du vil fjerne Norton Anti-Theft-agenten fra enheten, må du gjøre dette manuelt. Produktnøkkelen blir imidlertid ikke deaktivert. Når du fjerner en enhet fra Norton Anti-Theft, fjernes enhetens navn fra Norton Anti-Theft-nettstedet. All informasjon om enheten, som hvor den er sporet og bilder den har tatt, fjernes permanent og kan ikke innhentes.

Lås enhet

Bruk disse alternativene til å låse og deaktivere enheten. Når du låser enheten, endrer Norton Anti-Theft enhetens status til mistet-modus.

Alternativet Deaktiver enhet er kun tilgjengelig på datamaskiner med Intel Anti-theft-brikkesettet.

Når du låser enheten, ber Norton Anti-Theft deg om å lage en opplåsingskode. Du kan låse opp enheten ved å angi opplåsingskoden på den, eller logge på Norton Anti-Theft-nettstedet for å låse opp enheten. Du trenger ikke opplåsingskoden for å låse opp enheten fra Norton Anti-Theft-nettstedet. Du kan også lage en melding i Norton Anti-Theft som vises på enhetens skjerm. Du kan f.eks. skrive en advarsel om at enheten er stjålet.

Opplåsingskoden skiller mellom store og små bokstaver, og bør bestå av bokstaver og tall. Den må være på mellom 4 og 20 tegn.

Datamaskinen slår seg av når du deaktiverer den. Du må oppgi brukerpassordet du opprettet da du aktiverte Intel Anti-Theft for å kunne låse opp datamaskinen.

Fant den

Bruk denne funksjonen til å rapportere at enheten er funnet.

Når du rapporterer at enheten er funnet, låser Norton Anti-Theft opp enheten automatisk.

Hvor er den?

Du kan vise omtrentlig adresse og geografisk lokasjon for hvor enheten er.

Norton Anti-Theft viser de siste ti stedene enheten har vært, på et kart.

Når?

Du kan se hvor lenge det er siden enheten sist ble registrert på det angitte stedet.

Klikk her

Her kan du oppdatere adressen din.

Hvis adressen Norton Anti-Theft viser er feil, kan du bruke alternativet Klikk her til å oppdatere adressen.

Om Norton Anti-Theft

Vise hvor enheten er

Oppdatere posisjonen til en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet

Om å håndtere enheter

Gi enheten et nytt navn

Endre hvor ofte enheten skal spores

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59379040_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013