Avinstallere Norton Anti-Theft-agenten

Du kan når som helst avinstallere Norton Anti-Theft-agenten fra en enhet. Etter at du har avinstallert Norton Anti-Theft-agenten, kan du ikke finne enheten hvis du mister den, eller den blir stjålet. Når du avinstallerer Norton Anti-Theft-agenten fra en enhet, fjernes enheten automatisk fra Norton Anti-Theft-nettstedet.

Når du fjerner en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet, avinstalleres ikke Norton Anti-Theft-agenten fra enheten. Hvis du vil fjerne Norton Anti-Theft-agenten fra enheten, må du gjøre dette manuelt.

Slik avinstallerer du Norton Anti-Theft-agenten fra Windows 8

1. Start -skjermen høyreklikker du på Norton Anti-Theft -appen.

2. Klikk på Avinstallere i dialogpanelet som vises.

3. Velg Norton Anti-Theft i vinduet som vises, og klikk på Avinstaller/Endre.

4. Følg anvisningene på skjermen for å avinstallere Norton Anti-Theft.

Slik avinstallerer du Norton Anti-Theft-agenten fra kontrollpanelet i Windows

1. Klikk på Start > Kontrollpanel på oppgavelinjen i Windows.

2. Fra Windows kontrollpanel gjør du ett av følgende:

• I Windows XP klikker du på Legg til eller fjern programmer.

• I Windows Vista og Windows 7 går du til Programmer og klikker på Avinstaller et program.

3. I listen over installerte programmer klikker du på Norton Anti-Theft, og gjør deretter ett av følgende:

• Klikk på Endre/fjern i Windows XP.

• I Windows Vista og Windows 7 klikker du på Avinstaller/endre.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik avinstallerer du Norton Anti-Theft-agenten fra Start-menyen i Windows

1. På Windows-oppgavelinjen klikker du på Start > Alle programmer > Norton Anti-Theft.

2. Klikk på Avinstaller Norton Anti-Theft.

3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik avinstallerer du Norton Anti-Theft-agenten på Mac

1. I Dock klikker du på Finder > Program > Symantec-løsninger, og så dobbeltklikker du på Avinstallering for Symantec.

2. I vinduet Avinstaller Symantec-produkter velger du Norton Anti-Theft.

3. Klikk på Avinstaller.

4. Klikk på Avinstaller for å bekrefte at du vil avinstallere Norton Anti-Theft.

5. I dialogboksen som vises, skriver du inn administratornavn og passord, og klikker på OK.

6. I vinduet som forteller at avinstalleringen er fullført, velger du Lukk.

7. Klikk på Start på nytt.

Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Installere Norton Anti-Theft-agenten med nettadressen på kortet eller i e-posten

Fjerne en enhet fra Norton Anti-Theft

Om å håndtere enheter

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59379036_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013