Vise abonnementsinformasjon

Alternativet Dager igjen av abonnementet nedenfor alternativet Abonnementsinfo viser hvor mange dager som er igjen av det aktive abonnementet. Du kan klikke på Dager igjen av abonnementet for å se informasjon om abonnementet, som produktnøkkel og utløpsdato, i Norton Account.

Norton Anti-Theft kommer med et betalt abonnement. Når abonnementet er i ferd med å utløpe, blir du bedt om å fornye det. Hvis du ikke fornyer abonnementet, deaktiveres alle funksjonene i Norton Anti-Theft, og enhetene vil ikke lenger være beskyttet.

Når abonnementet nærmer seg slutten, vil Norton Anti-Theft-programmet på enheten varsle deg om at abonnementet må fornyes. Du kan klikke på Forny nå og følge instruksjonene på skjermen for å fornye abonnementet.

Slik viser du abonnementsinformasjon

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på Abonnementsinfo i ruten til venstre.

3. Følg instruksjonene på skjermen.

Om Norton Anti-Theft

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Kjøpe en lisens for Norton Anti-Theft

Legge til en ny lisens for Norton Anti-Theft

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59379028_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013