Låse en enhet

Når en enhet mistes eller blir stjålet, bør du låse den fra Norton Anti-Theft-nettstedet. Når du låser enheten, gjør Norton Anti-Theft følgende samtidig:

• Låser enheten for å beskytte tilgang til personlige opplysninger.

• Overvåker enhetens plassering hvert 5. minutt for å spore den opp mer nøyaktig.

• Begynner å ta bilder med enheten automatisk.

Når du låser enheten, ber Norton Anti-Theft deg om å lage en opplåsingskode. Når du får tilbake enheten, kan du låse den opp med opplåsingskoden. Du kan også logge på Norton Anti-Theft-nettstedet for å låse opp enheten. Du trenger ikke opplåsingskoden for å låse opp enheten fra Norton Anti-Theft-nettstedet.

Du kan lage en melding i Norton Anti-Theft som vises på enhetens skjerm. Du kan f.eks. skrive en advarsel om at enheten er stjålet, eller angi hvem finneren kan kontakte hvis den går tapt.

Hvis du låser en enhet og ikke får den tilbake innen syv dager, endres status automatisk til funnet. Hvis du vil fortsette å spore den opp, må du endre statusen manuelt til mistet-modus ved å klikke på knappen Lås enhet.

Her ser du fordelene med dette standardalternativet for å låse enheten:

• Du kan spore enhetens posisjon selv etter at du har låst den.

• Du kan se hvem som bruker enheten for øyeblikket.

Slik låser du enheten

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på Lås enhet på siden som åpnes.

4. Klikk på Bekreft låsing i vinduet som åpnes.

5. Skriv inn en opplåsingskode i feltet Opplåsingskode i vinduet som vises.

Opplåsingskoden skiller mellom store og små bokstaver, og bør bestå av bokstaver og tall. Den må være på mellom 4 og 20 tegn.

6. Skriv inn opplåsingskoden på nytt i feltet Skriv opplåsningskoden på nytt.

7. Skriv inn en personlig melding i feltet for dette.

8. Klikk på Lås denne enheten.

Om å håndtere enheter

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Rapportere at enheten er funnet

Låse opp en enhet

Deaktivere en datamaskin

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59378150_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013