Starte Android-enheten i sikkermodus

Avhengig av hvilket merke og hvilken modell Android-enheten din er, følger du trinnene i et av følgende avsnitt:

HTC-enheter med fysiske knapper

1. Slå av Android-enheten. Hvis du ikke kan gjøre det på vanlig vis, grunnet en loop, fjerner du batteriet.

2. Trykk på Meny -knappen på enheten og hold den inne.

3. Slå på enheten mens du holder Meny-knappen inne, helt til du ser låseskjermen.

4. Enheten starter nå i sikkermodus.

Det vil stå "sikkermodus" i nedre venstre hjørne av skjermen. I sikkermodus laster ikke Android noen tredjepartsapplikasjoner, og du kan avinstallere applikasjoner som skaper problemer. Gå til Innstillinger > Programmer > Administrer programmer hvis du vil avinstallere en applikasjon.

5. Du starter enheten på nytt i normalmodus ved å slå den av og så på igjen.

HTC-enheter uten fysiske knapper: (HTC Desire HD, HTC Thunderbolt, HTC EVO)

1. Slå av Android-telefonen. Hvis du ikke kan gjøre det på vanlig vis, grunnet en loop, fjerner du batteriet.

2. Trykk på av/på -knappen for å slå på enheten.

3. Når HTC-logoen vises på skjermen, holder du nede volum ned-knappen.

4. Fortsett å holde nede volum ned -knappen helt til startskjermen lastes og "Sikkermodus" vises på skjermen. Du vil kjenne enheten vibrere før den går i sikkermodus.

I sikkermodus laster ikke Android noen tredjepartsapplikasjoner, og du kan avinstallere applikasjoner som skaper problemer. Gå til Innstillinger > Programmer > Administrer programmer hvis du vil avinstallere en applikasjon.

5. Du starter enheten på nytt i normalmodus ved å slå den av og så på igjen.

Nexus One

1. Slå av Android-enheten. Hvis du ikke kan gjøre det på vanlig vis, fjerner du batteriet.

2. Trykk på av/på -knappen for å slå på enheten. Når logoen vises, holder du inne styrekulen helt til du ser låseskjermen. Alternativt kan du holde nede den berøringsfølsomme menyknappen når logoen vises.

3. Enheten starter nå i sikkermodus.

I sikkermodus laster ikke Android noen tredjepartsapplikasjoner, og du kan avinstallere applikasjoner som skaper problemer. Gå til Innstillinger > Programmer > Administrer programmer hvis du vil avinstallere en applikasjon.

4. Du starter enheten på nytt i normalmodus ved å slå den av og så på igjen.

Motorola Droid

1. Slå av Droid og trekk ut maskinvaretastaturet.

2. Trykk på både av/på -knappen og Meny -knappen på tastaturet samtidig.

3. Hold nede Meny -tasten helt til Droid Eye vises på skjermen og du kjenner telefonen vibrere.

4. Droid starter nå i sikkermodus. Det vil stå "sikkermodus" i nedre venstre hjørne av skjermen. I sikkermodus laster ikke Android noen tredjepartsapplikasjoner, og du kan avinstallere applikasjoner som skaper problemer. Gå til Innstillinger > Programmer > Administrer programmer hvis du vil avinstallere en applikasjon.

5. Du starter enheten på nytt i normalmodus ved å slå den av og så på igjen.

Sony Ericsson Xperia X10

1. Slå av Android-enheten.

2. Trykk på av/på -knappen for å slå på enheten.

3. Under oppstart holder du nede Meny -knappen med én gang du kjenner at telefonen begynner å vibrere.

4. Hold nede Meny -knappen helt til enheten starter i sikkermodus.

Det vil stå "sikkermodus" i nedre venstre hjørne av skjermen. I sikkermodus laster ikke Android noen tredjepartsapplikasjoner, og du kan avinstallere applikasjoner som skaper problemer. Gå til Innstillinger > Programmer > Administrer programmer hvis du vil avinstallere en applikasjon.

5. Du starter enheten på nytt i normalmodus ved å slå den av og så på igjen.

Samsung Galaxy-enheter

1. Slå av Android-enheten.

2. Trykk på av/på -knappen for å slå på enheten.

3. Hold nede Meny-knappen under oppstart, helt til enheten starter i sikkermodus.

Hvis dette ikke fungerer, holder du inne knappene Av/på, Meny og Hjem til enheten starter i sikkermodus.

I sikkermodus laster ikke Android noen tredjepartsapplikasjoner, og du kan avinstallere applikasjoner som skaper problemer. Gå til Innstillinger > Programmer > Administrer programmer hvis du vil avinstallere en applikasjon.

4. Du starter enheten på nytt i normalmodus ved å slå den av og så på igjen.

Motorola Xoom

• Motorola Xoom har ikke sikkermodus. Hvis du har problemer med at enheten blir stående fast i en oppstartsloop, holder du nede av/på - og volumtasten for å avslutte loopen.

Hvis enheten din ikke står oppført her, kan du se i støttedokumentasjonen på produsentens nettsted, eller kontakte støtteavdelingen til produsenten.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59378086_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/09/2017