Gi enheten et nytt navn

Du kan når som helst endre visningsnavnet til enheten. Visningsnavnet gjør det lettere å identifisere enheten på Norton Anti-Theft-nettstedet.

Slik gir du enheten et nytt navn

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten du vil gi nytt navn, i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på redigeringsikonet ved enhetens navn, og skriv inn et nytt navn. Enhetens navn må være på 4 - 40 tegn, og kan ikke inneholde følgende spesialtegn: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$.

4. Trykk på Enter på tastaturet.

Om å håndtere enheter

Fjerne en enhet fra Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59378042_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013