Konfigurere Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft hjelper deg med å beskytte og finne enheten hvis du mister den, eller den blir stjålet. Hvis du mister enheten, eller den blir stjålet, kan Norton Anti-Theft hjelpe deg med følgende:

• Spore hvor enheten er.

• Ta bilder med kameraet på enheten.

• Låse enheten eksternt for å beskytte tilgang til personlige opplysninger.

Hvis du vil bruke Norton Anti-Theft, må du installere Norton Anti-Theft-agenten på enheten. Norton Anti-Theft-agenten er et program som brukes til å overvåke og spore opp enheten. På siden Konfigurere Norton Anti-Theft kan du laste ned Norton Anti-Theft-agenten. Du må logge på Norton Anti-Theft-nettstedet med påloggingsinformasjonen for Norton Account for å laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten. Du må bruke påloggingsinformasjonen for Norton Account som du brukte ved kjøp for å installere agenten.

Du finner følgende alternativer på siden Konfigurere Norton Anti-Theft :

Start nedlasting

Brukes til å laste ned Norton Anti-Theft-agenten for operativsystemet du bruker til å gå til Norton Anti-Theft-nettstedet. Du kan også laste ned Norton Anti-Theft-agenten for andre operativsystemer.

Hvis du blir bedt om å angi produktnøkkelen, skriver du den i feltet Produktnøkkel. Du finner produktnøkkelen i bekreftelses-e-posten som du mottok da du kjøpte produktet. Du kan også logge på Norton Account og finne produktnøkkelen der.

Kjøp nå

Her kan du kjøpe et Norton Anti-Theft-abonnement.

Dette alternativet vises ikke hvis du allerede har kjøpt et abonnement.

Legge til en ny lisens for Norton Anti-Theft

Her kan du skrive inn en produktnøkkel og legge til et abonnement på Norton Anti-Theft.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Om å håndtere enheter

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.