Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Norton Anti-Theft bruker Norton Anti-Theft-agenten til å hjelpe deg å beskytte enheten. Du må installere Norton Anti-Theft-agenten på alle enheter du vil beskytte. Du kan laste ned Norton Anti-Theft-agenten fra Norton Anti-Theft-nettstedet, og installere den på enheten. Etter at du har installert agenten, kan du spore opp enheten uansett hvor du er ved å bruke en kompatibel enhet med Internett-tilkobling.

Du må installere Norton Mobile Security-appen for å kunne bruke Norton Anti-Theft på en iOS-enhet. Du kan spore iOS-enhetene dine etter at du har installert Norton Mobile Security-appen.

På siden Konfigurere Norton Anti-Theft ser du koblingen til nedlasting av agenten, på bakgrunn av hvilken enhet du lastet ned med. Dersom du f.eks. forsøker å laste ned Norton Anti-Theft-agenten fra en Windows-enhet, finner du koblingen til å laste ned Norton Anti-Theft-agenten for Windows som standard. Du får også se koblinger for å laste ned agentene på andre enheter. Dette er nyttig dersom du trenger å laste ned agenten for Android eller Mac fra en Windows-enhet.

Når du installerer Norton Anti-Theft-agenten på enheten, knyttes Norton Anti-Theft-agenten til kontoen din på én av følgende måter:

• Automatisk tilknytting : Hvis du laster ned og installerer Norton Anti-Theft-agenten på samme enhet, tilknyttes agenten til Norton Anti-Theft-kontoen automatisk.

Du trenger ikke å oppgi Norton Account-detaljene ved installering.

• Manuell tilknytting : Hvis du installerer den nedlastede Norton Anti-Theft-agenten på en annen enhet, må du knytte enheten til kontoen manuelt.

Du må oppgi Norton Account-detaljene ved installering.

Slik laster du ned og installerer Norton Anti-Theft-agenten i Windows

1. Åpne nettleseren fra enheten du vil installere Norton Anti-Theft-agenten på, og gå til: https://antitheft.norton.com

2. På Norton Anti-Theft-siden klikker du på Logg på her.

3. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du legger til en enhet for første gang, klikker du på Start nedlasting på siden Konfigurere Norton Anti-Theft.

• Hvis du alt har lagt til en annen enhet, klikker du på Legg til enhet og deretter Start nedlasting på siden Konfigurere Norton Anti-Theft.

5. Hvis du blir bedt om å angi produktnøkkelen, skriver du den i feltet Produktnøkkel.

6. Følg instruksjonene på skjermen.

7. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

8. Velg Kjør.

9. Klikk på Norton Lisensavtale, les lisensavtalen og klikk deretter på Lukk.

10. Velg Godta og installer.

Slik laster du ned og installerer Norton Anti-Theft-agenten på Android

1. startskjermen tapper du på nettleserikonet.

2. Gå til følgende adresse i nettleseren:

https://antitheft.norton.com

3. Norton Anti-Theft -siden tapper du på Logg på her.

4. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

5. Gjør ett av følgende:

• Hvis du legger til en enhet for første gang, tapper du på Skaff deg den fra Google Play på siden Konfigurere Norton Anti-Theft.

• Hvis du alt har lagt til en annen enhet, tapper du på Legg til enhet og deretter Skaff deg den fra Google Play på siden Konfigurere Norton Anti-Theft.

6. Hvis du blir bedt om å angi produktnøkkelen, skriver du den i feltet Produktnøkkel.

7. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik laster du ned og installerer Norton Anti-Theft-agenten på Mac

1. Åpne nettleseren fra Mac-maskinen du vil installere Norton Anti-Theft-agenten på, og gå til:

https://antitheft.norton.com

2. På Norton Anti-Theft-siden klikker du på Logg på nå.

3. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du legger til en enhet for første gang, klikker du på Last ned for Mac på siden Konfigurere Norton Anti-Theft.

• Hvis du alt har lagt til en annen enhet, klikker du på Legg til enhet og deretter Last ned for Mac på siden Konfigurere Norton Anti-Theft.

5. Dobbeltklikk den nedlastede installasjonsfilen for Norton Anti-Theft.

6. Klikk på Fortsett i dialogboksen som vises.

7. I vinduet Velkommen til installasjonsprogrammet for Norton Anti-Theft klikker du på Fortsett.

8. Se over informasjonen, og klikk deretter på Fortsett.

9. Les lisensavtalen, og klikk deretter på Fortsett.

10. Klikk på Godta i dialogboksen som vises.

11. I autentiseringsvinduet skriver du inn administratornavn og passord, og klikker på Installer programvare.

12. I dialogboksen der du blir bedt om å starte Mac på nytt, klikker du på Fortsett installering.

13. I vinduet Registrering gjør du ett av følgende:

• Skriv kontonavn og passord for Norton Account samt enhetsnavnet, og klikk så på Fortsett for å aktivere Norton Anti-Theft.

• Klikk på Aktiver senere for å installere prøveversjonen av Norton Anti-Theft. Du kan aktivere produktet når som helst i prøveperioden.

14. Klikk på Fortsett i vinduet Registreringen var vellykket.

15. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hvis dette er første gang du installerer programmet på Mac, vises en bekreftelse etter omstarten der du kan velge posisjoneringstjenester. Norton Anti-Theft bruker posisjoneringstjenester til å finne ut hvor du er. Symantec anbefaler at du klikker på Tillat for å la Norton Anti-Theft bruke Apples posisjoneringstjenester. Hvis du klikker på Ikke tillat, bruker Norton Anti-Theft Skyhook posisjoneringstjenester.

Slik bruker du Norton Anti-Theft på en iOS-enhet via Norton Mobile Security

1. Tapp på App Store -ikonet på startskjermen på iOS-enheten som du vil installere Norton Anti-Theft på.

2. Søk etter Norton Mobile Security og velg det.

3. Tapp på Gratis, og tapp deretter på INSTALLER APP.

4. Tapp på Åpne.

5. På skjermbildet Nortons lisensavtale, leser du lisensavtalen, og tapper på Godta.

6. På påloggingsskjermen for Norton Mobile Security oppgir du påloggingsdetaljene for Norton Account, og tapper på Logg på.

7. På skjermbildet Registrer enhet oppgir du et navn for å identifisere iOS-enheten.

8. Tapp på OK.

Om Norton Anti-Theft

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Bruke Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Fjerne en enhet fra Norton Anti-Theft

Avinstallere Norton Anti-Theft-agenten

Installere Norton Anti-Theft-agenten med nettadressen på kortet eller i e-posten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59377898_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013