Om Norton Anti-Theft-agenten

Hvis du vil bruke Norton Anti-Theft til å beskytte en enhet, må du installere Norton Anti-Theft-agenten på enheten. Norton Anti-Theft-agenten er et program som brukes til å overvåke og spore opp enheten. Etter at du har installert agenten, kan du spore opp enheten uansett hvor du er ved å bruke en kompatibel enhet med Internett-tilkobling.

Om Norton Anti-Theft

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Bruke Norton Anti-Theft

Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Installere Norton Anti-Theft-agenten med nettadressen på kortet eller i e-posten

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Om å håndtere enheter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59377897_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013