Bruke Norton Anti-Theft

Du kan bruke Norton Anti-Theft i en nettleser på en hvilken som helst datamaskin med Internett-tilkobling.

Slik bruker du Norton Anti-Theft

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: http://antitheft.norton.com

2. På Norton Anti-Theft-siden klikker du på Logg på her.

3. Skriv inn e-postadressen som er tilknyttet samme Norton Account som du brukte da du kjøpte Norton Anti-Theft, i E-postadresse -feltet.

4. Skriv inn passordet for den Norton Account du brukte da du kjøpte produktet, i Passord -feltet.

Hvis du ikke husker passordet, eller det er feil, klikker du på koblingen for glemt passord for å gjenopprette passordet. Du må skrive samme e-postadresse som du brukte da du kjøpte Norton Anti-Theft.

5. Hvis du vil at Norton Anti-Theft skal huske e-postadressen hver gang du logger på, krysser du av for Husk meg på denne datamaskinen.

6. Klikk på Logg på.

Om Norton Anti-Theft

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Installere Norton Anti-Theft-agenten med nettadressen på kortet eller i e-posten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59377896_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013