Registrere deg for Norton Anti-Theft

Du må ha en Norton Account for å kunne registrere deg for Norton Anti-Theft. Du kan opprette en Norton Account fra Norton Anti-Theft-nettstedet som en del av påloggingen.

Hvis du allerede har en Norton Account, kan du logge på Norton Anti-Theft med den.

Slik logger du på med en eksisterende Norton Account

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: http://antitheft.norton.com

2. På Norton Anti-Theft-siden klikker du på Logg på her.

3. I vinduet som vises, oppgir du Norton Account-detaljene dine.

4. Klikk på Logg på.

Slik oppretter du en Norton Account

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: http://antitheft.norton.com

2. På Norton Anti-Theft-siden klikker du på Logg på her.

3. Klikk på Registrer deg nå i vinduet som vises.

4. I vinduet Norton Account-registrering skriver du inn en e-postadresse i E-postadresse -feltet.

Du må angi denne e-postadressen hver gang du logger på Norton Anti-Theft-nettstedet.

5. Skriv inn e-postadressen din i feltet Bekreft e-postadresse.

6. Skriv inn et passord i feltet Passord.

Passordet skiller mellom store og små bokstaver, og må være mellom 6 og 50 tegn langt.

7. Skriv inn fornavn og etternavn i boksen Navn.

8. I rullegardinlisten Land/område, velger du land eller område.

9. Merk av for Jeg har lest og godtar personvernerklæringen.

10. Hvis du vil motta produktoppdateringer, reklametilbud og sikkerhetsnyhetsbrev fra Symantec, merker du av for Send meg produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev via e-post.

11. Klikk på Registrering.

Om Norton Anti-Theft

Systemkrav for Norton Anti-Theft

Bruke Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59377894_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013