Samle feilsøkingslogger for Norton Mobile Security

Nå kan du samle inn Norton Mobile Security-logger inne i appen og sende dem inn til Norton brukerstøtte.

Loggingsfunksjonen er kun tilgjengelig i Norton Mobile Security3.14 eller nyere på Android. Kontroller at du har installert den nyeste versjonen av Norton Mobile Security.

Samle feilsøkingslogger for Norton Mobile Security

1. På startskjermen starter du Norton Mobile Security.

2. I øvre venstre hjørne trykker du på meny-ikonet , og siden trykker du på App-innstillinger.

3. Rull ned til Logging -delen, og deretter trykker du på Aktiver feilsøkingslogg for å aktivere den.

4. Forsøk å gjenskape problemet med Norton Mobile Security som du ønsket å rapportere til Norton brukerstøtte.

Når det gjelder noen type problemer, kan det hende at du må sørge for at loggingfunksjonen er aktivert før problemet kan bli gjenskapt (timer, dager eller noen ganger uker).

5. Når du har gjenskapt problemet, gjentar du linje 1 til og med 3 for å gå til Appinnstillinger.

6. Rull ned til Logging -delen, og så trykker du på Send feilrapport med loggfiler.

7. Angi Støttesaks-Id som du mottok fra Norton brukerstøtte. Skriv en kort beskrivelse av problemet ditt og så trykker du på det nærmeste pilikonet i det øvre høyre hjørnet .

8. Velg e-post-programmet du helst vil bruke.

9. Legg til kommentarer som kan være til hjelp som f.eks. instruksjoner for å gjenskape problemet, informasjon om akkurat når problemet oppstår osv. og så sender du e-posten.

10. Skriv ned dato, tid og e-postadresse som ble brukt til å sende feilrapporten.

Samle inn krasjlogger for Norton Mobile Security

1. Hvis du mottar meldingen « «Dessverre har Norton Mobile Security stoppet» i Android, trykker du på Rapporter for å sende en krasjlogg.

2. Noter deg datoen og klokkeslettet dat du sendte krasjrapporten.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v59310300_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 27/08/2017