Oppstartsstyrer oppdager ikke alle oppstartsprogrammer på datamaskinen

Noen programmer kan være konfigurert til å starte når Windows starter, ved bruk av Oppgaveplanlegging eller lignende metoder. Windows regner ikke disse programmene som oppstartsprogrammer, og Norton-produktet viser ikke disse programmene i Oppstartsstyrer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59186817_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 23/10/2013