Fjerne et sikkerhetsprodukt som ikke er produsert av Symantec, fra datamaskinen

Hvis du ikke kan avinstallere sikkerhetsprodukter, som ikke er produsert av Symantec, fra datamaskinen, anbefaler vi at du bruker fjerningsverktøyet for programmet, eller følger instruksjoner som er spesielt laget for hvert produkt. Før du fjerner produktet, anbefaler vi at du oppretter et systemgjenopprettingspunkt.

Fjern sikkerhetsproduktet som ikke er fra Symantec

Disse dokumentenes plassering kan endres uten forvarsel. Symantec tilbyr disse koblingene kun som en bekvemmelighet. Selv om koblingene er inkludert, betyr det ikke at Symantec støtter, anbefaler eller har noe ansvar for innholdet på disse sidene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v58573469_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/08/2017