Oppgradere Norton

Norton-produktet på datamaskinen er ikke en oppdatert versjon. Du løser problemet med Norton-produktet ved å oppgradere til den nyeste versjonen. Ved å oppgradere til den nyeste versjonen kan du løse mange problemer i eldre versjoner, og i tillegg får du følgende funksjoner:

• Bransjeledende sikkerhet som ikke gjør systemet tregere

• Beskyttelse for PC-en og identiteten din mot nye Internett-trusler

• Oppdatert virusbeskyttelse, minutt for minutt

Hvis du fikk Norton-produktet fra tjenesteleverandøren din, skal du gå tilbake til nettsiden til tjenesteleverandøren og følge instruksjonene du finner der for hvordan du skaffer deg den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Hvis du har Norton 2005 eller et eldre produkt, går du til Norton Online Store og oppgraderer Norton-produktet

Hvis du har et Norton-produkt fra 2006 eller nyere med et gyldig abonnement, har du rett på den nyeste versjonen av Norton-produktet gratis. Gå til oppdateringssenteret for Norton for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Oppgradere Norton

1. Gå til Norton oppdateringssenter.

2. Klikk på Oppdater nå.

Hvis ikke nedlastingen starter automatisk, så laster du ned programmet manuelt.

3. Klikk på Kjør i vinduet Filnedlasting - sikkerhetsadvarsel.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v58540272_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/05/2018