Finn tyverisikkert passord for Norton Mobile Security

Låse opp enheten din

1. Logg på Norton.

2. Fra listen over enheten velger du enheten som er låst.

3. På siden Administrer tyverisikringsfunksjoner vises et firesifret passord og enhetsstatusen vises øverst til høyre.

Noter ned passordet.

4. Gjør ett av følgende for å låse opp enheten din:

• Under Administrer tyverisikringsfunksjoner klikker du på Fjern skjermlås.

Enheten må være tilkoblet Internett for å utføre en fjernopplåsing.

• Hvis du vil låse opp enheten manuelt uten Internett-tilkobling, angir du ditt firesifrede passord og trykker på Lås opp.

Den mobile enheten er nå låst opp.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v58436907_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/09/2017