Kontoutskriften for kredittkortet mitt viser en belastning for Nortons tjeneste for automatisk fornying

Har du en transaksjon for årlig fornying av Norton på kredittkortet ditt?

Hvis kredittkortet ditt viser en lignende belastning, har du blitt belastet for Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Denne belastningen gjelder for en forlenging av abonnementet på Norton-produktet ditt, noe som sikrer at du er beskyttet mot virus og andre trusler.

Registrering i denne tjenesten tilbys når du kjøper eller fornyer Norton-produkter. Det betyr at dersom du ser en belastning på kortet ditt, så registrerte du deg under et tidligere kjøp. Når du er registrert vil du faktureres en gang i året så lenge du er i programmet. Vi sender deg en e-post før du belastes, slik at du vet hva som kommer. Du kan selvfølgelig kansellere tjenesten når som helst.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v58152595_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 13/10/2017