Be om refusjon av en årlig fornyingsavgift

De fleste av våre tjenester tilbys som abonnementer med automatisk fornying slik at kundene våre ikke får avbrudd i tjenesten. Med et abonnement som fornyes automatisk, har du kontinuerlig tilgang til tjenesten uten å måtte bekymre deg for utløpsdatoer.

Hvis du ble belastet for den årlige fornyingen av abonnementet og ønsker refusjon, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.