Åpne hvelv

Hvis du ikke har en gyldig Identity Safe-profil, kan du klikke på koblingen Konfigurere Identity Safe i vinduet Åpne hvelv, og opprette en profil.

Du kan lagre og håndtere personlige opplysninger, som kredittkortdetaljer, med det lokale hvelvet. Med Identity Safe kan du opprette lokale hvelv for hver Windows-brukerkonto, der du kan lagre Identity Safe-data.

Du må konfigurere Identity Safe før du kan logge på det lokale hvelvet.

Om Identity Safe-hvelv

Logge på og av Identity Safe

Opprette et lokalt hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v58087313_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013