Slette Norton Family-kontoen

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. På Norton Family-siden, i fanen Foreldre, klikker du på innstillingerikonet på forelderkontoen din.

3. Ved siden av brukernavnet klikker du på Slett Norton Family-kontoen min.

4. Angi passordet på foreldrekontoen for å bekrefte, og klikk deretter på Bekreft.

Norton Family-kontoen er nå slettet.

Når du sletter Norton Family-kontoen, påvirker det ikke de andre Norton-tjenestene som er tilknyttet samme Norton-konto. Du kan fortsatt benytte samme e-postadresse og passord for å logge på andre Norton-tjenester.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v58074117_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows, Android
Sist endret: 08/08/2017