Gjenopprette en manglende Norton Identity Safe-verktøylinje i en nettleser

Norton-verktøylinjen installeres sammen med Norton-produkter som for eksempel Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 og Norton Identity Safe. I noen nettlesere må du eventuelt installere utvidelsen fra den respektive nettbutikken.

Hvis du bruker en Mac og ikke finner Norton Identity-verktøylinjen, leser du artikkelen Gjenopprette en manglende Norton-verktøylinje eller -utvidelse på Mac. Hvis du bruker nettleseren Microsoft Edge, kan du lese Kompatibiliteten til Norton-verktøylinjen og Norton Identity Safe med Microsoft Edge.

TRINN 1

Oppdatere til nyeste Norton-versjon

• Hvis du har et aktivt abonnement, kan du laste ned den nyeste Norton-versjonen fra Norton oppdateringssenter. Hvis du fikk Norton fra tjenesteleverandøren, må du kontrollere at du har den nyeste versjonen fra leverandøren.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

Hvis du har lastet ned Norton Identity Safe fra nettstedet, klikk på Innstillinger -ikonet nederst i hovedvinduet. I Innstillinger -vinduet på Om -fanen, klikker du på Søk etter nye oppdateringer.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Aktiver Norton-verktøylinjen i nettleseren din

• Du aktiverer Norton Identity Safe-verktøylinjen ved å velge nettleseren din: