Feil: (8921,229) "Kunne ikke koble til Norton LiveUpdate-serveren. Sjekk Internett-tilkoblingen" når LiveUpdate kjøres i Norton 360 versjon 5.0

TRINN 1

Sjekk datoen for virusdefinisjonene

1. Start Norton 360.

2. Se når neste definisjonsoppdatering er planlagt i Norton 360-vinduet.

3. Avhengig av situasjonen gjør du ett av følgende:

• Hvis det er mindre enn ett døgn til, venter du 24 timer før du kjører LiveUpdate.

• Hvis det er mer enn ett døgn til, går du til trinn 2 for å oppdatere virusdefinisjonene.

TRINN 2

Oppdater virusdefinisjonene

1. Gå til oppdateringssidene for nye virusdefinisjoner.

LAST NED DEFINISJONER

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• 32-biters Windows 7/Vista/XP: Klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• 64-biters Windows 7/Vista: Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

TRINN 3

Aktiver Auto-Protect ved oppstart, og kjør et fullstendig søk

1. Start Norton 360.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger.

4. Dersom Aktiver oppstartsbeskyttelse er satt til Av under Automatisk beskyttelse, flytter du glidebryteren til Normal.

5. Hvis Auto-Protect er satt til Av under Sanntidsbeskyttelse, klikker du på statusindikatoren for å sette den til På.

6. Klikk først på Bruk, og deretter på Lukk.

7. Klikk på Oppgaver i Norton 360-vinduet.

8. Klikk på Kjør søk under Generelle oppgaver.

9. Under Datamaskinsøk klikker du på Fullstendig systemsøk.

10. Klikk på .

11. Når søket er ferdig, klikker du på Lukk.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v58052616_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 03/12/2012