Oppdater Norton-rettigheter

Norton oppdaterer Norton-rettigheter til nyeste versjon så lenge du har et aktivt abonnement. Du kan oppdatere din nåværende rettighet til den nyeste versjonen helt gratis eksternt, såfremt du har et aktivt abonnement.

Enheten må være slått på og koblet til Internett.

Hvis du har en eldre versjon av et Norton-produkt, kan du ikke bruke alle funksjonene du kan få tilgang til og administrere fra din Norton-kontoen.

Når du oppgraderer Norton-tjenesten til den nyeste versjonen, forblir abonnementsstatusen den samme. Eksempel: Du har 200 dager igjen av abonnementet på den gjeldende Norton-versjonen, og velger å oppgradere til den nyeste versjonen. Etter oppgraderingen har du fremdeles 200 dager igjen av abonnementet.

Det finnes for øyeblikket ingen tilgjengelige oppgraderinger for Norton Family.

Oppdater Norton-rettighet

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Gå til siden Mitt abonnement og klikk på Oppdater ved siden av Norton-rettigheten du vil oppdatere.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 28/11/2018