Oppdatere Norton-tjenesten

Norton oppdaterer Norton-tjenesten til nyeste versjon så lenge du har et aktivt abonnement. Du kan oppdatere tjenesten til den nyeste versjonen helt gratis eksternt, såfremt du har et aktivt abonnement.

Enheten må være slått på og koblet til Internett.

Hvis du har en eldre versjon av et Norton-produkt, kan du ikke bruke alle funksjonene i Norton-kontoen.

Når du oppgraderer Norton-tjenesten til den nyeste versjonen, forblir abonnementsstatusen den samme. Eksempel: Du har 200 dager igjen av abonnementet på den gjeldende Norton-versjonen, og velger å oppgradere til den nyeste versjonen. Etter oppgraderingen har du fremdeles 200 dager igjen av abonnementet.

Det finnes for øyeblikket ingen tilgjengelige oppgraderinger for Norton Family.

Oppdatere Norton-tjenesten

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Gå til siden Abonnementer og klikk på Oppdater ved siden av Norton-tjenesten du vil oppdatere.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 27/03/2018