Meldingen: «Kunne ikke koble til programmotor ...» når jeg kjører Norton Speed Disk i Norton Utilities

Du må avinstallere og gjeninstallere Norton Utilities for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton Utilities

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du inn følgende tekst og trykker på Enter :

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Norton Utilities, og deretter klikker du på Fjern eller Avinstaller.

4. Klikk på Ja for å bekrefte.

5. Når avinstalleringen er ferdig, avslutter du alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Installere Norton Utilities på nytt

1. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har produkt-CD-en, setter du den inn CD-ROM-leseren og klikker på Installer Norton Utilities.

• Hvis du ikke har produkt-CD-en, laster du nedNorton Utilities 16- eller Norton Utilities 15-installasjonsprogrammet. Dobbeltklikk på filen når nedlastingen er ferdig.

Sørg for at du har lastet ned den nyeste versjonen av Norton Utilities du har produktnøkkel for. Produktnøkkel for Norton Utilities 16 fungerer ikke med Norton Utilities 15 eller vice versa.

2. Klikk på Next (Neste).

3. Les lisensavtalen og klikk deretter på Jeg godtar avtalen. Du kan ikke fortsette installeringen uten å akseptere Lisensavtalen.

4. Klikk på Next (Neste). Følg instruksjonene på skjermen.

5. Etter at du fullfører installeringen, blir du spurt om å kjøre Smart Update. Klikk på Neste for å fortsette oppdateringen av Norton Utilities.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v57965929_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/02/2017