Meldingen «Kunne ikke koble til programmotor ...» når jeg kjører Norton Speed Disk i Norton Utilities

Du må avinstallere og gjeninstallere Norton Utilities for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton Utilities

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du inn følgende tekst og trykker på Enter :

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Norton Utilities, og deretter klikker du på Fjern eller Avinstaller.

4. Klikk på Ja for å bekrefte.

5. Når avinstalleringen er ferdig, avslutter du alle programmer og starter datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Installere Norton Utilities på nytt

1. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har produkt-CD-en, setter du den inn CD-ROM-leseren og klikker på Installer Norton Utilities.

• Hvis du ikke har produkt-CD-en, laster du nedNorton Utilities 16- eller Norton Utilities 15-installasjonsprogrammet. Dobbeltklikk på filen når nedlastingen er ferdig.

Pass på at du laster ned Norton Utilities-versjonen som tilsvarer produktnøkkelen. Produktnøkkel for Norton Utilities 16 fungerer ikke med Norton Utilities 15 eller vice versa.

2. Hvis ledeteksten Kontroll av brukerkonto vises, klikker du på Ja for å fortsette.

3. Les lisensavtalen og klikk deretter på Jeg samtykker. Du kan ikke fortsette installeringen uten å akseptere Lisensavtalen.

4. Når installasjonen er fullført, klikker du på Avslutt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v57965929_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/08/2018