E-postklienten viser ikke verktøylinjen Norton AntiSpam

Hvis du ikke ser verktøylinjen for Norton AntiSpam i e-postklienten din må du sørge for at e-postklienten er kompatibel med Norton AntiSpam.

Norton AntiSpam-kompatibilitet med e-postklienter

• Microsoft Outlook: Outlook 2003 eller nyere

• Outlook Express: Norton AntiSpam støttes ikke i Outlook Express

• Windows Mail: Norton AntiSpam er kompatibel med Windows Mail i Windows Vista og Windows 7.

[Norton AntiSpam]-merket legges til spam-e-poster, men verktøylinjen Norton AntiSpam er ikke på plass. Du må legge til en regel i Windows Mail for å flytte e-posten til mappen for Søppelpost.

Støttede protokoller og porter:

• Kun POP3-protokoll støttes.

• POP3 med SSL støttes ikke.

• IMAP & Exchange-kontoer støttes ikke.

• Dersom e-postklient er konfigurert i andre porter enn standardporten 110, må den nye porten legges til beskyttede porter.

Legge til en port i listen over beskyttede porter

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Antispam.

4. Klikk på Konfigurer i kategorien Filter, ved siden av Beskyttede porter.

5. Klikk på Legg til.

6. I vinduet Legg til port som skal beskyttes velger du porttype og skriver inn portnummeret. Klikk på OK.

7. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

Hvis den ikke er integrert, kan det hende at du ikke ser verktøylinjen Norton AntiSpam i Microsoft Outlook . Du løser dette problemet ved å deaktivere og aktivere klientintegrering i Norton AntiSpam.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Deaktiver AntiSpam-klientintegrering for Microsoft Outlook

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Antispam.

4. Klientintegrasjon -fanen, under E-postklienter, klikker du på glidebryteren ved siden av Outlook for å skru den Av.

5. Klikk først på Bruk, og deretter på Lukk.

6. Avslutt alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Aktiver AntiSpam-klientintegrering for Microsoft Outlook på nytt

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Antispam.

4. Klientintegrasjon -fanen, under E-postklienter, klikker du på glidebryteren ved siden av Outlook for å skru den på.

5. Klikk først på Bruk, og deretter på Lukk.

6. Avslutt alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v57920813_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/08/2017