Vise informasjon om Norton-tjenestene

Siden Abonnementer viser hvor mange installasjoner som er tilgjengelige for Norton-abonnementene som er registrert på Norton-kontoen.

Hvis du har brukt opp alle installasjonene for abonnementet, må du kjøpe en ny produktnøkkel fra Symantec Store for å installere tjenesten på en enhet. I tillegg kan du avinstallere Norton-tjenesten fra en eksisterende enhet og installere Norton-tjenesten på en annen enhet. For mer informasjon, Slik overfører du Norton-tjenesten il en ny enhet

Du kan vise informasjon om alle de registrerte Norton-tjenestene på siden Abonnementer. Du kan se følgende detaljer for hver Norton-tjeneste:

• Statusen til tjenesten

• Produktnøkkelen

• Produktserienummeret

• Abonnementets utløpsdato

• Navnene på enhetene tjenesten er installert på

• Datoen da tjenesten ble installert på hver enhet

Vis informasjon om dine Norton-tjenester

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Gå til siden Abonnementer og klikk på Norton-abonnementet du vil vise detaljene for.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v57840235_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 12/04/2017