Ikke-administrerbare tjenester

Du kan kun håndtere Norton-tjenesten som er registrert på Norton-kontoen. Hvis Norton-tjenesten ikke er registrert på kontoen din, er registrert på en annen Norton-konto eller leveres av visse Norton-partnere, kan du ikke gjøre følgende med Norton-kontoen:

• Fornye produktnøkkelen.

• Vise abonnementsinformasjon.

• Løse sikkerhetsproblemer eksternt.

• Oppdatere til nyeste produktversjon.

Derfor må du registrere alle Norton-tjenester ved bruk av samme Norton-konto.

Hvis enheten har et Norton-produkt som er registrert på en annen Norton-konto, må du avinstallere Norton på den enheten først. Logg på Norton-kontoen og installer den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Dersom du mottok Norton-tjenesten fra en av Nortons samarbeidspartnere, er det denne samarbeidspartneren som håndterer Norton-tjenesten din. Dersom dette er tilfelle, kan det hende du ikke får til å bruke alle Norton-funksjonene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v57840232_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 12/04/2017